Esport3 i Catalunya Ràdio reviuran la final de Wembley

Demà, a les 16.00 i a les 23.30 a Esport3 i a les 20.15 a catradio.cat, i a l'app de Catalunya Ràdio, es podrà reviure el partit entre el Barça i la Sampdoria que es va jugar el 20 de maig de 1992 i que va donar la primera Copa d'Europa als culers. A les 17.00, el "Tot gira" emetrà una entrevista amb Ronald Koeman.

Per primera vegada es podran veure les imatges de la final de la Copa d'Europa de Wembley per Esport3 amb la narració sencera de Joaquim Maria Puyal, Antoni Bassas i Pilar Calvo.

A més, a les 20.15, es farà l'emissió per catradio.cat i l'app de Catalunya Ràdio del partit. És reviurà a la mateixa hora i el mateix dia, però 25 anys després, el partit que va fer entrar el Barça a la història de la Champions.

Ronald Koeman a "Tot gira"

El programa emetrà l'entrevista que David Clupés i Lluís Canut van fer a Ronald Koeman, a Liverpool, amb motiu dels 25 anys de la final de la Copa d'Europa que va guanyar el Barça davant la Sampdoria, a Wembley.

Es podrà sentir l'holandès dir coses com "va ser un moment tan feliç... quan veus que la pilota està ben picada, que marques, és inexplicable", o "no em veig al Barça les pròximes temporades, m'agradaria entrenar, en un futur, el Barça, però ara no m'hi veig".

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut