Especials informatius a Catalunya Ràdio i a TV3 per les concentracions convocades per l'ANC

La suspensió cautelar del decret i la convocatòria de la consulta del 9-N per part del Tribunal Constitucional obre un seguit d'incògnites. D'una banda, la resposta civil i social, amb la convocatòria de  concentracions ciutadanes als ajuntaments de tot Catalunya per defensar el dret de la ciutadania a ser consultada, impulsada per l'ANC i Òmnium. De l'altra, la resposta política i la valoració. En quin moment es troba el procés? Quines perspectives hi ha després d'aquestes mobilitzacions? Els mitjans de la CCMA en faran un seguiment especial aquest vespre, a partir de les set, a través de TV3 i Catalunya Ràdio.
 
TV3 oferirà un especial informatiu amb informació de les concentracions convocades per l'ANC i Òmnium, amb una atenció especial a la que tindrà lloc a la plaça de Sant Jaume de la capital catalana, seu de l'ajuntament barceloní i del Palau de la Generalitat. Aquest especial informatiu, presentat per Toni Cruanyes, analitzarà la situació i el moment en què es troba el procés i la resposta social i política que hi ha. El programa, emès simultàniament per TV3 i el 3/24, s'allargarà fins a les vuit del vespre, quan començarà l'edició del "TN vespre", que avui avança la seva emissió a causa de la transmissió del partit de la Lliga de Campions que enfrontarà el F. C. Barcelona i el París Saint-Germain, a l'estadi del Parc dels Prínceps.
 
Catalunya Ràdio també ha preparat un dispositiu especial informatiu i oferirà l'edició del "Catalunya vespre", editat i presentat per Kílian Sebrià, en directe des de la plaça de Sant Jaume de Barcelona.
 
Els serveis informatius dels mitjans de la CCMA seguiran puntualment l'actualitat, que com sempre es podrà seguir a través del portal informatiu 324.cat,  i,  en cas que les circumstàncies ho demanin, faran connexions puntuals al llarg de tota la resta de la programació.
 
324.cat
catradio.cat
Sant Joan Despí, 30 de setembre del 2014.
 
 
 
 
4.
Anar al contingut