Albert Murillo.
Albert Murillo.

Especial "Generació digital", en directe des del Mira Digital Arts Festival

El dijous 8 de novembre a les 18.00, "Generació digital", amb Albert Murillo, s'emet en directe des dels estudis de Ràdio Fabra, al recinte Fabra i Coats de Barcelona, amb motiu de la inauguració de Mira Digital Arts Festival, que té lloc els dies 8, 9 i 10 de novembre.

L'equip del programa "Generació digital", amb Albert Murillo al capdavant, emetran demà a les 18.00 un programa especial en streaming per catradio.cat, des dels estudis de Ràdio Fabra a l'espai Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona, amb motiu de l'inici del Mira Digital Arts Festival, que s'allargarà fins al dissabte 10.

El Mira Festival és un festival d'arts digitals basat en tres àrees connectades -exhibició, divulgació i educació-, enfocat a les noves tendències de la cultura digital i la tecnologia i on s'hi poden trobar més de 50 activitats, entre concerts en directe, espectacles audiovisuals en format tradicional i en 360 graus en fulldome, instal·lacions d'art digital, so 3D, conferències i presentacions.

El "Generació digital" parlarà del festival amb el seu director, Oriol Pastor, i amb l'equip i els col·laboradors habituals del programa: Gina Tost, Francesc Xavier Blasco, Christian Vílchez d'El Canal de Chris i Elisabet Sánchez, i STAR, des dels estudis de Catalunya Ràdio a Tarragona.

El programa estarà disponible al podcast el divendres a les 12.00 i es podrà escoltar també a Catalunya Ràdio, en el seu horari habitual, el dissabte 10 a les 00.05 de la matinada.

 

catradio.cat/generació

facebook.com/generaciodigital

twitter.com/gendigital

instagram.com/generaciodigital

 

Anar al contingut