Especial "Estat de Gràcia", en directe des de l'exposició de "Joc de Trons"

Demà, 2 de febrer, el programa "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, s'emet en directe des de l'exposició "Game of Thrones: The Touring Exhibition", al Museu Marítim de Barcelona, a partir de les 16.05.

Els oients del programa podran guanyar dues entrades dobles Fast Pass, per veure l'exposició sense cita prèvia ni cues.

El programa "Estat de Gràcia", dirigit i presentat per Roger de Gràcia, fa demà un programa especial "Joc de Trons", des de l'exposició "Game of Thrones: The Touring Exhibition", al Museu Marítim de Barcelona, a partir de les 16.05. Tots els continguts del programa giraran al voltant del món que reflecteix la popular sèrie de l'HBO, que ha escollit Barcelona per a l'estrena mundial d'aquesta experiència interactiva de més de mil metres quadrats.

A partir de les 16.15, el cap de l'Oposició del programa, el periodista Iu Forn, es passejarà pel centre d'Els Set Regnes amb Gabriel Rufián, diputat d'ERC al Congrés dels Diputats. El ministre d'Afers Filosòfics de l'"Estat de Gràcia", Bernat Dédeu, reflexionarà sobre l'ambició.

Roger de Gràcia entrevistarà Alejo Cuervo, propietari de la llibreria i editorial Gigamesh, els primers que van traduir i publicar en castellà el llibre "Juego de Tronos", de George R. R. Martin, abans  que fos sèrie, amb traducció de Cristina Macía. El programa també  entrevistarà Bernat Roca, Francesc Vilaprinyó i David Canto, autors del llibre "Filosofía de hielo y fuego. Las claves para comprender 'Juego de Tronos'" (Ediciones Invisibles, 2014).

La secció "Músiques contra la dictadura", amb Montse Virgili, farà un especial amb grups que fan música medieval i cèltica, i el ministre de Gots Mig Plens de l'"Estat de Gràcia", l'actor i humorista Fermí Fernández, explicarà com gaudeix de no haver vist mai la sèrie i de no entendre de què parla la gent que sí que l'ha vist.

El programa "Estat de Gràcia" s'emet de dilluns a divendres, de 16.05 a 19.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/estatdegracia

facebook.com/estatdegracia

twitter.com/estatdegracia

catradio.cat

 

Anar al contingut