Especial "El matí de Catalunya Ràdio" des del Parlament, amb motiu de la setmana universitària

Demà, 17 de juliol, a partir de les 8.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, s'emetrà en directe des del Parlament, que celebra la 14a Setmana del Parlament Universitari per donar-ne a conèixer el funcionament.

El programa entrevistarà Meritxell Batet, ministra de Política Territorial i Funció Pública, i Roger Torrent, president del Parlament.

A partir de les 8.00, "El matí de Catalunya Ràdio" serà al Parlament de Catalunya amb motiu de la 14a Setmana del Parlament Universitari, un curs de formació destinat a l'alumnat de les universitats de Catalunya, tot i que no se n'exclouen altres universitats, amb l'objectiu de donar a conèixer el funcionament polític, l'estructura i les funcions de la institució parlamentària, i també la tasca de les persones que la representen.

A les 8.15, Mònica Terribas entrevistarà Meritxell Batet, ministra de Política Territorial i Funció Pública, que serà al Congrés dels Diputats.

A les 8.50, entrevista a Roger Torrent, president del Parlament, i a les 9.35, tertúlia amb estudiants que participen en la Setmana del Parlament Universitari.

A partir de les 10.00, taula amb els funcionaris del Parlament Josep Escudé, cap de Comunicació; Eduard Triay, cap de Relacions Institucionals; Neus Pinart, responsable de Coordinació de Transcripcions; M. Àngels Casanova, telefonista, i Montserrat Bermudo, uixera. El programa farà connexions amb Laia Claret i Dani Gómez, des de les comissions que hi hagi en marxa, i amb Gerard López, des de l'estudi 1 de Catalunya Ràdio.

A partir de les 11.00, "Sala de màquines", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives. A continuació, "Consultori digital", amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarès, que inclourà l'entrevista a Pablo Rodríguez, doctor en informàtica, expert en tecnologies d'internet i director executiu de Telefònica Innovation Alfa.

 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/mati

twitter.com/mati

instagram.com/mati

Anar al contingut