Especial "Bola de drac", al "TAGS"

El programa "TAGS" del canal Super3 viu l'estiu d'una manera molt especial, amb edicions temàtiques i amb una rulot que volta per diversos entorns estiuencs. L'edició d'aquest diumenge 28 de juny estarà dedicada a la sèrie "Bola de drac", amb entrevistes i moltes sorpreses. El programa "TAGS", presentat per l'Aidi, la San i en Zep, s'emet els diumenges a les 12.50, al canal Super3.

El "TAGS" d'aquest diumenge estarà dedicat en exclusiva a una de les sèries estrella del canal Super3: "Bola de drac". L'Aidi, la San i en Zep, els presentadors del programa, demostraran que són fans d'en Son Goku, fins al punt de cuinar un menú estiuenc amb "gelat de krilín" i cantar "Llum, foc, destrucció" amb perruques ben punxegudes.

El programa farà un repàs de la sèrie des de diferents punts de vista: n'entrevistarà els dobladors, repassarà les històries d'amor dels seus personatges, es votarà el millor moment del Déu Kaito i es farà un tutorial per disfressar-se d'en Freezer. A més, els fans de la sèrie podran saber si tenen fusta de Goku, amb un test especial a la web del "TAGS".

El programa "TAGS" s'emet cada diumenge a les 12.50, al canal Super3.

super3.cat/tags

Anar al contingut