Diumenge, 1 d'octubre

Especial 1-O, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio seguiran en directe el referèndum del diumenge 1 d'octubre amb una programació especial que s'allargarà durant tota la jornada.

Les programacions especials de TV3 i Catalunya Ràdio tindran les etiquetes #1OTV3 i #1OCatRàdio a les xarxes, respectivament.

TV3 i 3/24

TV3 i el 3/24 començaran l'emissió conjunta de l'"Especial informatiu 1-O" a les 08.00, abans de l'obertura dels col·legis electorals, amb Carles Prats i Núria Solé prenent el pols a l'arrencada i a les primeres hores de la jornada. Aquest especial de matí i migdia comptarà amb el desplegament d'equips fent connexions en directe des de tot el territori.

A les 14.30 s'emetrà el "Telenotícies migdia", amb Ramon Pellicer i Cristina Riba, que tindrà una durada especial, fins a les 16.00.

A continuació, es reprèn l'"Especial informatiu 1-O" amb Judith Antequera i Xavier Graset, que seran els encarregats de conduir la programació especial, mantenint l'element central de connexions territorials.

A les 19.00, començarà el tradicional programa electoral, amb Toni Cruanyes i Lídia Heredia en un plató virtual dissenyat sobre la terrassa d'un edifici de la plaça Catalunya de Barcelona, des d'on es projectaran els gràfics amb les dades sobre la plaça. Cristina Riba serà l'encarregada de fer arribar les dades als espectadors de forma entenedora, tant de participació com els resultats. Aquest programa comptarà amb punts de connexió des dels centres habilitats pels partits per fer les valoracions de la nit electoral i amb la presència al plató dels principals protagonistes. També es comptarà amb l'anàlisi dels representants dels principals diaris i mitjans digitals del país.

A partir de les 22.00, Ramon Pellicer seguirà des de plaça Catalunya la reacció de les entitats i partits, amb entrevistes amb els principals protagonistes.

Al centre de dades oficials, durant tot el dia, hi haurà Raquel Sans.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Tota la programació de Catalunya Ràdio de diumenge, en emissió conjunta amb Catalunya Informació, s'englobarà en l'"Especial #1OCatRàdio", que començarà a les 06.00 amb Ricard Ustrell i que s'allargarà fins a les 14.00. Moment en què agafarà el relleu Neus Bonet fins a les 16.00.

A les 16.00, Mònica Terribas i Òscar Fernández es posaran al capdavant de la programació especial fins a la 01.00.

Catalunya Ràdio tindrà un dispositiu de punts fixos i mòbils que aniran fent connexions des d'arreu de Catalunya.

També hi haurà un equip de xarxes, dirigit i coordinat per Mariola Dinarès, que analitzarà la informació que circuli per les xarxes de manera periòdica al llarg de tota la programació especial. L'etiqueta de Catalunya Ràdio a les xarxes serà #1OCatRàdio.

La programació especial afectarà les transmissions esportives dels partits de Lliga del Barça i de l'Espanyol. "La TdP" transmetrà per iCat el partit entre el Barça i el Las Palmas, des del Camp Nou, a partir de les 15.15 (el partit comença a les 16.15). La transmissió del partit entre el Reial Madrid i l'Espanyol es farà per catradio.cat, des de l'estadi Santiago Bernabéu, a partir de les 20.30 (el partit comença a les 20.45).

324.cat

El portal informatiu 324.cat mantindrà a la seva capçalera el minut a minut de tot el que passi. Això permetrà un seguiment acurat de la jornada a través de la web i també a través de la nova app del 324, on hi haurà una secció específica per seguir l'última hora.

A més, el 324.cat ha preparat uns gràfics especials amb què es podrà seguir no només el resultat, sinó també saber la participació i els resultats a tot Catalunya, comarca a comarca.

Durant tot el cap de setmana TV3, el 3/24, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació i el portal 324.cat cobriran, des del territori, tota l'actualitat relacionada amb la jornada de l'1-O.

tv3.cat

catradio.cat

324.cat

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut