El presentador del programa, Eloi Vila amb Màrius Serra.

Espartac Peran, Màrius Serra i Luz Casal, convidats d'"Al cotxe"

Dilluns, a les 22.55, just després de la sèrie "Benvinguts a la família", TV3 emetrà un altre capítol d'"Al cotxe". En aquesta ocasió, compartiran trajecte amb el presentador del programa, Eloi Vila, el periodista Espartac Peran, l'escriptor i col·laborador de TV3 i Catalunya Ràdio Màrius Serra i la cantant Luz Casal.

Els protagonistes de la setmana

Espartac Peran: "Vaig plorar quan van morir els meus pares i no he pogut plorar mai més."

Espartac Peran dirigeix i presenta "Enganxats", el programa sobre la ficció televisiva que TV3 emet cada diumenge, a les 19.50, just abans del "Telenotícies vespre". Puja "Al cotxe" als estudis de TV3 perquè l'Eloi l'acompanyi fins a casa. Durant el trajecte, en una conversa íntima i molt profunda, el periodista fa un repàs de la seva trajectòria professional, sempre vinculada a la televisió pública. També parla de la seva vocació infantil, anul·lada a l'escola, explica com el va marcar la pèrdua prematura dels pares i com l'ha transformat la paternitat.

Màrius Serra: "Els primers llibres que hi va haver a casa dels meus pares els vaig portar jo".

Màrius Serra puja "Al cotxe" sortint de la ràdio i Eloi Vila el porta fins a casa. El Màrius és escriptor, enigmista i col·laborador de TV3 i Catalunya Ràdio des de fa molts anys. Actualment dirigeix i presenta l'espai "Enigmàrius", d'"El matí de Catalunya Ràdio". Durant el trajecte, aprofitant que acaba de publicar "La novel·la de Sant Jordi", el seu últim llibre, Serra explica d'on surt la seva passió per la literatura, recorda la seva infantesa i com va convertir la capacitat de jugar amb la llengua en un ofici. A més, parla del moment polític actual i de la seva imitació al "Polònia". En una conversa més íntima, parla de la família i de la mort, "que no vol dir oblit", del seu fill Llullu.

Luz Casal: "Vaig saber que em dedicaria a la música quan tenia 10 anys, mentre cantava pel carrer, caminant sota la pluja."

La cantant gallega Luz Casal acaba de publicar "Que corra el aire", el seu nou disc. En parla amb l'Eloi "Al cotxe", mentre van d'una entrevista a una altra, durant una jornada de promoció a Barcelona. En el trajecte, Casal repassa els millors moments de la seva trajectòria professional i com, a través de les cançons, ha pogut expressar les emocions viscudes. Sàvia, serena i amb sentit de l'humor, recorda les bones experiències i què va suposar-li interpretar el tema central d'una pel·lícula de Pedro Almodóvar, però no s'oblida dels dies més foscos, de com lluitar contra dos càncers, i d'acceptar el risc que comportar tenir-hi una predisposició genètica.

"Al cotxe", que s'emet cada dilluns a les 22.55, és un programa d'entrevistes en què el presentador, Eloi Vila, trasllada els convidats des de TV3 fins allà on vagin i aprofita el trajecte per conversar d'una manera diferent, amb un to informal.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut