Es roda "Las leyes de la termodinàmica"

La Paloma, la plaça de la Mercè, plaça Universitat i l'interior de la Universitat de Barcelona o el Portal de la Pau són alguns dels espais barcelonins on es roda la nova pel·lícula de Mateo Gil. Amb participació de TV3, aquest nou treball d'un dels guionistes habituals d'Alejandro Amenábar és un híbrid de comèdia romàntica i documental.

"Las leyes de la termodinàmica" és una comèdia romàntica inusual protagonitzada per un repartiment de joves i prometedors actors encapçalat per Vito Sanz ("María y los otros"), Berta Vázquez ("Palmeras en la nieve), Chino Darín ("La reina de España") i Vicky Luengo ("Barcelona nit d'hivern"). A ells els acompanyen Joan Betancourt, Andrea Ros i, a més, compta amb les col·laboracions especials d'Irene Escolar i Josep Maria Pou.

La pel·lícula és el tercer projecte com a director de Mateo Gil. Després d'un western i d'una pel·lícula de ciència-ficció, aquest guionista habitual d'Alejandro Amenábar encara el que ell defineix com "un híbrid entre una comèdia romàntica i un documental", on hi ha entrevistes amb científics que donen suport al que passa en la història d'amor del protagonista.

Sinopsi
Resulta sorprenent com de bé s'ajusten les lleis de la física a les relacions de parella. Només cal traduir a l'àmbit sentimental certs conceptes científics i, fins i tot, en alguns casos, prendre'ls literalment, com la gravetat o "atracció dels cossos". Aquesta és la idea que impulsa "Las leyes de la termodinàmica", una comèdia romàntica, que adopta l'estructura d'un documental, i que podríem resumir amb la frase "noi més o menys insegur s'enamora de noia massa atractiva".

 "Las leyes de la termodinàmica" es rodarà durant set setmanes en diverses localitzacions de Barcelona, com és l'emblemàtica sala La Paloma, el portal de la Pau o l'interior de la UB, entre altres.

La pel·lícula és una producció de Zeta Cinema i Atresmedia Cine i compta amb la participació de TV3, Atresmedia, ICAA i ICEC.

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut