Es pot ser president des de la presó?, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, "Preguntes freqüents", conduït per Laura Rosel, debatrà sobre una possible presidència des de la presó i analitzarà la situació dels diferents candidats per presidir la Generalitat. També es preguntarà si cal fer vaga per reivindicar els drets de les dones.

Laura Rosel entrevistarà José Antonio Martín Pallín, magistrat emèrit del Tribunal Suprem. També conversarà, en exclusiva, amb Juan Karlos Ioldi, l'únic precedent de candidat a president que va obtenir permís del jutge per presentar-se a la seva investidura.

¿Són presos polítics els independentistes que estan a Estremera i Soto del Real? La resposta en la conversa entre el president de l'Associació Catalana d'Expresos Polítics del Franquisme, Carles Vallejo, i l'advocada Magda Oranich.

Amb motiu de la vaga feminista convocada pel 8 del març i coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, l'actriu Leticia Dolera i  la consellera Anna Gener, de l'Observatori Dona i Empresa de la Cambra de Comerç de Barcelona i vicepresidenta de l'associació 50 a 50 Lideratge Compartit, plataforma que defensa que als òrgans de representació del món empresarial hi hagi presents més dones, debatran sobre la discriminació que viuen les dones.

A més, Rosel tornarà a la model amb Carles Mundó, el conseller de Justícia que la va tancar.

Per tancar el programa, l'actuació del cantautor valencià Carles Dénia.

A les cadires hi haurà els periodistes Beatriz Talegón, Agnès Marquès, Pablo Montesinos i Jordi Barbeta debatent i formulant preguntes als convidats. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" amb les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés" i "L'accent diacrític de Maiol Roger".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut