Es lliuren els premis de la tercera edició del Concurs "Superactivitats" de la Festa dels Súpers

Aquest migdia, s'ha fet el lliurament de la tercera edició del Concurs "Superactivitats" a l'escenari principal de la Festa dels Súpers, a l'Estadi Olímpic de Montjuïc. Els guanyadors de les diferents categories han estat el Col·legi Oficial d'Òptics i Optometristes de Catalunya, Naturlandia i la Fundació Infantil per a la Protecció Familiar.

Aquest any s'ha celebrat la tercera edició del concurs "Superactivitats", una proposta pensada per dinamitzar les activitats de la Festa dels Súpers i per impulsar la creativitat, implicació, originalitat i tematització de les activitats que fan les empreses i institucions col·laboradores en els seus espais.

Aquests han estat els guardonats en els premis "Superactivitats" en les tres categories:

Activitat més original o innovadora, al Col·legi Oficial d'Òptics i Optometristes de Catalunya. Han recollit el premi Sheila González, Anna Cazorla, Carles Bonafont i Alfons Bielsa.

Activitat més dinàmica i atractiva, a Naturlandia. El guardó l'han recollit Josep Miquel Vila, Enric Ordóñez, Vicky Grau i Laura Garcia.

Activitat amb més valors, a la Fundació Infantil per a la Protecció Familiar. El premi l'han recollit Maria Glòria Vilarrubla, Jesús Losa, Judith Forns, Esther Maya i Maria Torrabadella.

Han entregat els premis, aquest migdia a l'escenari de l'estadi, Dani Reyes, director de Màrqueting de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA); Dani López, director del canal Super3, i Toni Quer, director de la Festa dels Súpers.

super3.cat

super3.cat/festa

Anar al contingut