"Entre dos mons", a "Cosins germans"

Demà, a les 22.45, TV3 emet un nou capítol de la segona temporada de "Cosins germans". Ferran Torrent continua el seu viatge de festa en festa, encara que no li agradin gens. Per sort, ho fa amb l'ajuda de quatre amigues: Sílvia Bel, Araceli Segarra, Llucia Ramis i Elisabet Carnicé. Aquesta setmana l'escriptor de Sedaví viurà entre dos mons: llum i foscor.

Viatjar tot un any, de festa en festa, buscant les arrels de la cultura popular és una experiència inoblidable per a qualsevol excepte per a Ferran Torrent. Enemic declarat de les aglomeracions, els balls i les disfresses, el Ferran patirà al llarg d'aquesta temporada esdeveniments tan esgarrifosos com la Patum de Berga, les festes de Sant Joan de Ciutadella o les Falles de València. Per sort, ho farà amb l'ajuda inestimable de quatre amigues: Sílvia Bel, Araceli Segarra, Llucia Ramis i Elisabet Carnicé, que li faran el camí més planer.

Entre dos mons

Hi ha cultures paganes que dividien l'any en dos grans períodes: el temps clar, associat a la vida, i el fosc, relacionat amb la mort. Simbòlicament, la tardor marca l'època de transició entre tots dos mons. Al Matarranya, Ferran i Araceli Segarra buscaran bolets als boscos màgics de la tardor. Amb Elisabet Carnicé, viurà la vigília de Tots Sants a Viladrau, en companyia de bruixes de tota mena. I al cementiri de Montjuïc, Ferran i Llucia Ramis recordaran alguns difunts emblemàtics.

tv3.cat/cosinsgermans

facebook.com/cosinsgermans

twitter.com/cosinsgermans

spotify.com

Anar al contingut