En Vicenç i la Joana, il·lusionats amb el viatge a París
En Vicenç i la Joana, il·lusionats amb el viatge a París
Divendres, 4 de maig, a les 15.50.

En Vicenç i la Joana se'n van a París, a "Com si fos ahir"

Divendres, 4 de maig, a les 15.50, TV3 emetrà un nou capítol, el 149, de "Com si fos ahir", la sèrie que bat rècords d'audiència a la sobretaula. El matrimoni Vilella se'n va a parís i l'Andreu, el seu fill, té por que aquest viatge sigui una fugida endavant.

En Vicenç li assegura que ha oblidat l'Helena i li demana al seu fill que li faci costat. Inevitablement, però, en Vicenç i l'Helena es tornen a trobar.

L'Anna deixa de treballar per la Gemma quan s'adona que no ha mogut ni un dit pel seu negoci de moda. La Gemma va veient com la seva consultoria fa aigües. Desesperada, contacta amb en Pau Torres, que ja no treballa amb Cuevas Consultors. L'home està disposat a ser client seu, sempre que li aconsegueixi informació confidencial sobre un competidor. Aquesta informació només la pot aconseguir amb l'ajuda d'en Cesc.

Per la seva banda, l'Anna ha explicat als seus pares el que ha passat i que se sent perduda. En Jordi i la Sílvia decideixen que faran les paus amb en Miquel perquè assessori la seva filla. Preparen un sopar de reconciliació amb el Miquel i la Noe.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut