En Sergi s'examina davant la Mireia, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1473 de "La Riera", en Sergi ha de defensar els seus plats davant dels de la Maribel. Per la seva banda, la Mercè va a veure la Lídia per demanar-li diners. I en Robert mira de donar-li tot el seu suport, però l'Úrsula s'està recuperant i ell està una mica descol·locat.

En Robert mira d'estar al costat de la Mercè en aquest moment tan delicat i li ofereix els seus estalvis per eixugar una part dels seus deutes. Ella se sent reconfortada pel gest, però amb això no en tindria ni per començar. No té més remei que anar a veure la Lídia, a qui proposa fer servir l'herència de l'Adrià. La Lídia li fa una contraoferta.

Per la seva banda l'Úrsula s'està recuperant. En Robert ja pot parlar-hi i no acaba de saber com reaccionar a les mostres d'agraïment de la seva dona per la seva dedicació d'aquests anys. La Patrícia, en canvi, ja fa plans familiars.

La Mireia no vol que en Sergi canviï la carta del Bonaboca perquè la de la Maribel ha sigut un èxit. Així que ell es veu obligat a buscar altres aliances. En Pinyol li suggereix que parli amb els autèntics amos del local.

I en Pasqual insisteix a la Mireia per tenir un fill. Ella està encantada amb la idea, però no sap que el seu home té un problema.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut