Dijous, a les 15.50

En Saül diu a en Marçal que el seu pare és un assassí, a "La Riera"

Aquest dijous, a les 15.50, al capítol 1270 de "La Riera", en Saül torna a embolicar la troca i diu a en Marçal que el seu pare és un assassí. Mentrestant, en Sergi i en Lluís decideixen estar més pendents de la Mercè, i de l'herència. D'altra banda, l'Albert intentarà evitar que prosperi la relació entre el Pasqual i la Mireia.
En Saül i en Marçal, cara a cara a "La Riera".

En Saül i en Marçal, cara a cara a "La Riera".

En Sergi i en Lluís decideixen estar més pendents de la Mercè i, de passada, de l'herència. Així que organitzen un berenar. Hi van amb l'Elvira i amb la Sara i en Llorenç, respectivament. La Mercè desconfia, és clar, però ja li està bé tenir els néts amb ella. També hi ha en Pau i, per ben poc, la Mercè no fica la pota i xerra al seu fill Claudi el que sap de l'accident de La Pineda. 

En Saül etziba a en Marçal que el seu pare va fer matar un jutge. A partir d'aquí, hi torna a haver mala maror entre tots dos, però en Marçal no es queda de braços plegats i demana explicacions a en Fèlix.

La Mireia presenta la seva filla Natàlia a en Pasqual, que no li diu res de l'oferta de l'Albert. Aquest últim no està disposat a deixar de torpedinar aquesta relació i demana ajuda a en Joan per desfer-se d'en Pasqual.  

 

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify