Dilluns, a les 15.50

En Robert s'assabenta que la Mercè ha marxat als Estats Units, a "La Riera"

Dilluns, a les 15.50, a TV3, al capítol 1403 de "La Riera", en Robert s'assabenta que la Mercè se n'ha anat a Nova Orleans. Mentrestant, ell continua enfadat amb la seva filla. En Joaquim havia pactat ser el soci d'en Lluís sempre que Can Riera fos un restaurant amb estrella, i ara l'ha perdut. En Ricard ha estat agredit, no pot treballar i pateix per la hipoteca del pis. A més, continua la guerra Maria-Claudi, on sembla que tot s'hi val.

La Maria es reuneix amb en Jonàs per demanar-li que posi en qüestió el nou pla d'execució de les obres de Can Sureda proposat per en Claudi. Per evitar qualsevol tipus d'abús per part de l'alcalde, està disposada a fer una aliança encoberta amb l'oposició.

En Robert s'assabenta que la Mercè se n'ha anat a Nova Orleans. Ell i la seva filla amb prou feines es parlen. En Robert no perdona a la Patrícia que espatllés la relació amb la Mercè.

La Carol s'assabenta que en Lluís ha comprat un collaret caríssim a l'Ània. Aquest fet causa mala maror, que augmenta quan en Joaquim diu que es retira del projecte de l'hotel.

En Ricard ha estat agredit, té un parell de costelles trencades i no podrà treballar. Pateix perquè creu que la Maribel no podrà pagar la hipoteca del pis tota sola. Ella ho nega, però la veritat és que ha de trobar diners com sigui.

 

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

 

Anar al contingut