En Quiroga vol descobrir qui és el pare de la criatura que espera la Susi, a "La Riera"

El dilluns 13 de març, a les 15.50, en el capítol 1466 de "La Riera", en Quiroga acompanya la Susi a fer-se la primera ecografia i està decidit a descobrir qui és el pare de la criatura. A més, en Lluís ha desaparegut i s'activa l'ordre de cerca i captura.

La Mercè s'assabenta per l'Ània que en Lluís ha fugit del poble. La Rebeca activa l'ordre de cerca i captura. En Sergi, impassible, diu a la seva mare que ja és hora que assumeixi que en Lluís és culpable de l'assassinat d'en Claudi.

Per si la Mercè no en tenia prou, en Robert li comunica que se'n tornarà a casa seva per estar a prop de l'Úrsula, ara que dona senyals de recuperar-se.

En Quiroga, a desgrat, acompanya la Susi a fer-se la primera ecografia. La noia s'emociona i ell es desespera. Atabala tant sa germana, que la Susi deixa anar un comentari que fa evident que sap qui és el pare. En Quiroga comença una croada absurda per descobrir qui és el pare de la criatura.

A més, en Bruno surt de festa amb la Candela i unes amigues de la universitat, però té l'Emili al cap. Està jugant a dues bandes i no s'adona que pot fer mal a la Candela i a ell mateix.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut