En Quim, preocupat a "Com si fos ahir"

Dilluns 16 de juliol, a les 15.50, TV3 emetrà el capítol 200 de "Com si fos ahir", la sèrie líder d'audiència de la sobretaula.

En Manel, una mica més calmat, vol fer un dinar familiar per celebrar que, tant ell, com el seu pare i la seva mare tenen parella. Proposa a l'Andreu convidar-hi la Joana per animar-la, però ella diu que no està per trobades familiars. Assabentat de tot, en Vicenç, que viu al pis de l'Andreu, es fa l'ofès amb el seu fill perquè no hi ha estat convidat, però l'Andreu se'l treu de sobre. Encara que no ho entengui, hauria estat una idea pèssima.

En Jordi i la Sílvia comuniquen als seus fills que es traspassaran la botiga i se n'aniran a viure a Londres. L'Eloi, d'entrada, ho troba bé, però l'Anna posa el crit al cel. No vol que els seus pares es gastin els diners de l'herència. A poc a poc, el seu discurs va convencent el seu germà. Tots dos s'enfrontaran als pares.

Preocupat per la seva "mort imminent", en Quim vol que l'Andreu li faci tota mena de proves a l'hospital. Com que l'Andreu l'engega, se'n va a veure un curandero que no li serveix de res, així que decideix fer les paus amb la gent amb qui està barallat. Se'n va a veure l'amo del garatge on va treballar, però l'home l'engega i li llança una maledicció, que el deixa encara més tocat.

En Marc està molt incòmode amb el seu amic Biel després d'haver-se embolicat amb l'Estrella, la nòvia del Biel. Demana a la noia que deixi en Biel, però ella li diu que no pot. El noi està fatal i se sulfura fins i tot quan en Miquel li parla de la seva felicitat amb la Noe.

tv3.cat/comsifosahir

facebook.com/comsifosahirTV3

twitter.com/comsifosahirTV3

instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut