En Pau, de la família del Super3, explicarà un conte a la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat

Demà divendres, 1 de desembre, a les 17.30, en Pau, de la família del Super3, explicarà un conte de la Nenúfar i la Matoll a la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat. En Pau també signarà autògrafs i es farà fotos amb els súpers que hi assisteixin. La setmana passada, en Pau va fer el mateix a Granollers i, el 16 de desembre, també visitarà la Biblioteca Xavier Amorós de Reus. Aquesta iniciativa del Super3 per fomentar la lectura entre els nens i nenes, s'uneix a altres accions, com la Superbiblioteca, que ofereix una àmplia selecció de llibres al web dels Super3, o les videorecomanacions dels "booksúpers".

El Pau, de la família del Super3, serà demà divendres, a les 17.30, a la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat, on portarà l'espectacle "En Pau i el conte de la Nenúfar i la Matoll". En aquesta història, en Pau explicarà una de les seves aventures, concretament, l'última que ha viscut amb les seves dues elfes, la Nenúfar i la Matoll. Resulta que un dia, les dues elfes estaven avorrides per casa i en Pau va decidir emportar-se-les d'expedició a la selva. Entre micos i elefants, la Nenúfar i la Matoll van començar a buscar un gripau. I buscant, buscant... es van perdre. Sort que en Pau pot comptar amb l'ajuda dels súpers per trobar-les i els farà pujar a l'escenari perquè l'ajudin a cantar i ballar el "Kuku mamba", i les elfes, que estan perdudes, els sentin.

Precisament, la Nenúfar i la Matoll, són les protagonistes del primer llibre de la família del Super3, "Diari secret de la Nenúfar i la Matoll", una proposta que convida els súpers a fer moltes activitats manuals, que fa reflexionar sobre les coses que ens agraden i les que no, i que conté també pinzellades sobre valors emocionals de la vida en família.

L'actuació de demà, s'emmarca en la col·laboració del Super3 amb el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Aquesta iniciativa s'uneix a altres accions del Super3 per fomentar la lectura entre nens i nenes. Per Sant Jordi, el Super3 va estrenar la Superbiblioteca, que conté

una acurada selecció de llibres per edats disponible de manera permanentment al web super3.cat i que ha obtingut una gran resposta i una valoració altament positiva per part de les famílies. En aquest moments, la Superbiblioteca ofereix 142 ressenyes de llibres per a nens i nenes classificats per edats: més de 3 anys, més de 6, més de 8 i més de 10 anys. Cada mes la Superbiblioteca s'actualitza amb noves propostes de novetats editorials.

Així mateix la Superbiblioteca del Super3 va demanar a l'estiu que els súpers, convertits així en "booksúpers", proposessin llibres a través de videorecomanacions. Aquesta iniciativa de la Superbiblioteca també va obtenir una gran resposta, amb més de 200 recomanacions de llibres enviades pels súpers. Aquests vídeos han generat molt d'interès entre els nens i han sumat 100.000 visualitzacions en les diferents plataformes digitals del canal.

Per al 2018, la Superbiblioteca, que a la ficció televisiva també té la seva representació a les golfes de la casa de la família del Super3, on la Nenúfar i la Matoll acudeixen a les nits per llegir i trobar-se amb súpers lectors, està preparant nous projectes que consolidin aquesta aposta del Super3 pel valor de la lectura entre el públic infantil.

super3.cat

super3.cat/superbiblioteca

Anar al contingut