En Pau, de la família del Super3, a la Festa de la Natura de Riudarenes

Aquest diumenge 5 de juny, en Pau, de la família del Super3, serà un dels protagonistes de la Festa de la Natura de Riudarenes, que celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i el final de la Setmana de la Natura.

La Festa de la Natura de Riudarenes, a la Selva, tindrà lloc aquest diumenge, a partir de les 10 del matí, a Can Moragues. Aquesta jornada s'emmarca dins de les més de 200 activitats de la Setmana de la Natura, repartides per diferents indrets de Catalunya. Amb lema "Viu la Terra!", aquest esdeveniment vol conscienciar la societat de la necessitat de conservar la natura i el territori.

En Pau, de la família del Super3, hi actuarà a partir de les 13.15. Explicarà el conte "El poble que estalviava aigua", una història de les Jungles Misterioses, on hi havia dos pobles molt petits anomenats Minersota de Baix i Massaeixuts de Dalt. Aquests poblets van tenir una forta sequera que els va empènyer a buscar ajuda al Druida Xofxof i així és com comença el conte "El poble que estalviava aigua". A més d'explicar aquesta història, en Pau farà que tots els assistents participin en el conte i ballin la dansa de la pluja.

super3.cat

super3.cat/superactivitats

Anar al contingut