Una imatge del capítol de dilluns de "Com si fos ahir"
Dilluns, 25 de setembre, a les 15.50

En Marcos i la Roser volen ajudar l'Helena, a "Com si fos ahir"

Aquest dilluns, 25 de setembre, a les 15.50, TV3 emetrà el capítol desè de la sèrie de sobretaula "Com si fos ahir". En Marcos (Josep Julien) i la Roser (Susanna Garachana), amics de l'Helena (Cristina Genebat), la volen ajudar, però no se n'acaben de sortir.

La parella es presenta a casa de l'Helena per a la sortida, però ella, que està empipada per l'actitud invasiva d'en Marcos, decideix no anar-hi. Tot i això, la parella s'emporta els nens i truca l'Andreu (Marc Cartes), que li proposa una trobada amb ell, l'Eva (Alícia González) i en Quim (Jordi Rico).

El Jordi (Andrés Herrera) i la Sílvia (Montse Germán) han decidit anar al concert d'un grup que sempre els havia agradat molt. Un cop allà, s'adonen que són els més vells, però no els afecta. L'endemà van amb l'Andreu a casa l'Helena, i allà descobreixen coses que no s'imaginaven.

A casa del Quim i la Cati (Olalla Moreno) comencen a destapar-se els problemes. La targeta de crèdit de la Cati "no funciona", i no serà l'únic disgust, aquest.

tv3/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3

twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

Anar al contingut