En Marc i l'Estrella tenen alguna cosa per explicar
En Marc i l'Estrella tenen alguna cosa per explicar
Aquest dimecres, a les 15.50

En Marc reapareix amb una notícia, a "Com si fos ahir"

El dimecres 5 de setembre, a les 15.50, TV3 emetrà el tercer capítol de la segona temporada de "Com si fos ahir", de la sobretaula que va reprendre l'emissió dilluns passat. En l'episodi de demà, en Marc, el fill del Quim i la Cati, reapareix per explicar als seus pares que ell i l'Estela tindran un fill.

En Quim està il·lusionat amb la idea de ser avi, cosa que molesta la Paula, que vol ser mare abans que àvia. La que no ho veu clar és la Cati. I tampoc la mateixa Estrella, tot i que en Marc aconsegueix tranquil·litzar-la. Té diners per engegar (els que li va agafar a son pare) i promet cuidar-la.

En Miquel intenta localitzar la dona misteriosa d'ahir. Pregunta a passatgers de la mateixa línia, als conductors d'autobusos, fa tot el trajecte... res. Li diuen que si tingués una foto, potser podrien ajudar-lo. I en Miquel en troba una. Però és igual de difícil, així que acaba deixant –ho córrer.

A la consultoria ell i la Gemma continuen estalviant-li feina a la Sandra. Ella se n'adona i demana que no siguin condescendents amb ella. Si una cosa és urgent, com l'informe d'ahir, ella ha de saber-ho i es responsabilitzarà de fer-lo. La Gemma hi està d'acord. Fan un pacte per treballar a gust i sense malentesos.

A Adalisa, la Paula no sent que li facin costat, ni en Quim, ni la Marta. Ha organitzat una festa de presentació de la nova etapa d'Adalisa i té pocs suports. Finalment, en Quim baixa del burro i aconsegueix animar-la.

En Manel promet a l'Andreu que ell i la Carla deixaran d'envair casa seva. Però aquesta mateixa nit se li tornen a presentar. Ell acaba a casa de la Gemma, mirant sèries amb la seva ex.

Anar al contingut