En Lluís té problemes de diners, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, al capítol 1366 de "La Riera" a TV3, en Lluís, que troba el seu compte bancari en número vermells, fica mà a la caixa per sortir-se'n. A més, una periodista entrevista en Sergi i li proposa tenir un espai al seu programa radiofònic.

En Sergi i en Lluís van a la inauguració d'un restaurant on coneixen l'Amaia, una reputada periodista de ràdio. L'Amaia proposa a en Sergi fer-li una entrevista, i ell accepta. Com que s'han caigut bé, la periodista li dóna l'oportunitat de fer una secció fixa al seu programa.

Per la seva banda, en Lluís comença a tenir problemes de diners. El seu compte corrent està en números vermells i endarrereix el pagament de les pensions de la Carol i la Irene, i tampoc pot pagar a en Raül les comandes que li deu. Per sortir-se'n fica mà a la caixa.

En Robert demana a la Patrícia que es reuneixi amb ell i la seva mare a l'hospital i, a més, proposa celebrar l'aniversari de la jove tots tres junts. Ella es rebota i diu que no. A la cuina, la Susi destapa que la Patrícia fa anys, però ella es nega a fer cap celebració; fa temps, concretament cinc anys, que no ho celebra.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut