En Lluís, principal sospitós a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1452 de "La Riera", en Lluís ha passat a ser el principal sospitós de l'assassinat del Claudi. A més, la Maria, a qui han de nomenar alcaldessa, ha d'explicar a la Bibiana que l'Àxel és el seu germà.

La Rebeca retreu a en Sergi que l'enganyés amb la coartada d'en Lluís, que per la policia ha passat a ser el principal sospitós de l'assassinat del Claudi. En Sergi intenta defensar el seu germà i li explica a la inspectora que ja va ser acusat injustament fa anys. Malgrat tot, en Sergi també acaba dubtant d'ell.

La Mercè s'adona que la Lídia li està agafant avantatge amb l'Adrià. Quan intenta apropar-se al seu net, ell, que està sent ben "alliçonat", prefereix la Menchu abans que la seva àvia.

Per la seva banda, la Maria confessa a la Bibiana que l'Àxel és el seu germà i la noia queda en estat de xoc. Més tard, explica a en Raül que, entre la seva filla, que no reacciona, i en Sebastià, que no vol saber res de l'Àxel, no sap per on tirar. Tot això passa poc abans del seu nomenament com a alcaldessa.

A més, al Bonaboca, la Candela coincideix amb un exclient i li ha de parar els peus. Després, ella i en Bruno surten de festa. Comparteixen secrets i, animats, acaben fent alguna cosa més que explicar-se confidències.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut