En Lluís es troba amb l'Ània, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1472 de "La Riera", en Lluís dóna senyals de vida i es posa en contacte amb l'Ània amb la intenció de convèncer-la perquè fugi amb ell. A més, en Bruno, que ara està amb l'Emili enyora la Candela. I la Susi va a veure el pare de la criatura que espera.

En Lluís truca a l'Ània per demanar-li ajuda, però ella li exigeix que torni a Sant Climent i doni la cara. Finalment, es troben. En Lluís admet l'estafa, però no l'assassinat. Mentre parlen, algú els està observant. L'Ània no sap que l'estan vigilant.

L'Emili i en Bruno continuen junts, però el constructor és excessivament possessiu. Fa plans de futur amb el noi, que comença a sentir-se aclaparat. La Candela, que va tallar amb en Bruno arran de l'ultimàtum que li va llançar, es presenta al Bonaboca. L'enyora i no el vol perdre com a amic.

La Susi comença a fer plans com a mare, però compta massa amb el seu germà, que no està disposat a fer de pare de la criatura. Ell s'ha adonat que el que vol és estar amb la Maribel i té por de perdre-la si ha d'estar tant a sobre de la seva germana. És aquest el motiu pel qual diu a la Susi que s'haurà d'espavilar sola. Ella, que no pensa rendir-se, fa un pas endavant i se'n va a veure el pare de la criatura.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut