En Lluís, cada cop més sol a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1453 de "La Riera", en Lluís veu com totes les coses se li giren en contra. A la fonda perd el suport dels treballadors quan despatxa la Susi per haver-lo delatat. A casa l'ambient també està enrarit. A més, la Candela i el Bruno continuen flirtejant.

Després de rebutjar la Tilda, ara en Lluís despatxa la Susi per haver-lo delatat. Ella ho explica als companys, que s'indignen de mala manera. En particular, la Maribel que, farta de les seves decisions, li exigeix que readmeti la noia.

Les coses per al Lluís tampoc pinten bé fora de la fonda. Avui la policia li escorcolla el pis. La Irene vol endur-se els nens perquè l'ambient a casa d'ell no és precisament ideal, però la Sara es posa incondicionalment al costat del seu pare.

Per altra banda, la Nora, que ha tingut un petit accident a la cuina, ha d'acceptar les ordres de la Maribel, que li exigeix que treballi mitja jornada com a màxim. Ella intenta positivar-ho: podrà estar més estona amb l'Alfred i preparar millor l'arribada del bebè. Però l'Alfred s'està ofegant.

A més, la Candela convenç en Bruno perquè l'acompanyi a un acte al consolat del Japó, on ella representarà el seu pare. Fins i tot li compra un esmòquing. Tots dos s'ho passen molt bé junts.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify