En Fèlix amenaça en Joan, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, a "La Riera", en Fèlix adverteix a en Joan que no el traeixi, perquè, si no, patirà. L'Alfred explica a la Tilda que l'assetgen sexualment i l'Adam es posa gelós de la Milena i en Hamid.

Fent d'intermediari d'en Fèlix, en Joan porta una gran quantitat de diners en efectiu a en Martí; la quantitat acordada aquest mes. En Martí no vol acceptar aquest "sistema", però en Joan li aconsella que no s'hi oposi.

En Fèlix ha seguit els passos del fill dels Flaquer i sap que ha estat parlant amb la Sònia, és per això que li adverteix que no el traeixi perquè, si no, patirà. En Joan entén la seva situació i actua en conseqüència.

La Marta es retroba amb la Gràcia i li recomana que s'agafi les dificultats com a noves oportunitats, com està fent ella amb la separació. La Gràcia visita La Barra del Port per posar-se al dia de la situació. Hi ha bon rotllo amb en Lluís, però l'Ernest es fa el fort quan la Gràcia comenta que la Marta porta la separació millor que ell.

L'Alfred explica a la Tilda que està superat perquè la directora de l'escola on treballa l'assetja sexualment, i té por de perdre la feina si no cedeix. La Nora li aconsella que digui que és gai, però l'Alfred s'indigna al veure que ella només sap arreglar les coses amb mentides.

L'Adam comença a posar-se gelós de veure la Milena i en Hamid tan ben connectats, i això afecta la Vanesa.

tv3.cat/lariera
facebook.com/lariera
spotify

Anar al contingut