En Dan, el "brother" surfista del Fluski, arriba a la família del Super3

A partir d'avui, les històries de la família del Super3 tindran un nou personatge. És en Dan, el germà petit d'en Fluski, que arriba a la casa de la família del Super3 per passar-hi un dies. En Dan es refereix a en Fluski com a "brother", una paraula que també dona títol a un dels temes del darrer disc del Super3.

El canal Super3 incorpora a partir d'avui un nou personatge a la família del Super3, amb l'arribada del "brother" petit d'en Fluski. És en Dan, un surfista molt particular. Amb la música de "Brother", un dels temes del darrer disc del Super3, que també té un videoclip, en Dan arriba del món dels dibuixos a la casa de la família del Super3 per passar-hi un dies, però sembla que s'hi quedarà.

Així es presenta en Dan

"Eiii, soc en Dan! El "brother" petit d'en Fluski! El surfista! Vaig venir a la casa del Super3 per passar-hi uns dies i, mira, hi he encaixat com un neoprè acabat d'estrenar! Aquí tothom penca molt i jo també em passo el dia pencant. Tooot el dia a la platja surfejant! I al vespre al sofà, amb en Fluski. I em quedaré aquí amb ell! Per sempre! Com diem els surfistes: "Mentre hi hagi bones onades, aquí tindré les xancletes clavades".

super3.cat

 

Anar al contingut