En Claudi somia amb l'Ona, a "La Riera"

Demà divendres, a les 15.50, a TV3, en el capítol 1435 de "La Riera", alguna cosa trasbalsa en Claudi, que té una crisi i l'han de reanimar. Mentre està sedat somia amb l'Ona. Per la seva banda, en Quiroga demana ajuda per trobar la moto robada de la Maribel.

A l'hospital, en Claudi demana a la Mercè de parlar amb en Lluís. Ella li diu que ja vindrà i ell continua insistint-hi. Alguna cosa el trasbalsa i, tot d'una, té una crisi. Fan fora tothom de l'habitació per mirar de reanimar-lo. En Claudi, sedat i adormit, té un somni en què l'Ona li demana que vagi amb ella.

En Quiroga, conscient que va estar desafortunat amb la Maribel, baixa del burro i demana als Ortega que trobin la moto robada de la noia. L'Ortega ho accepta, però li deixa clar que n'hi deurà una.

Al Bonaboca fan plans per sortir de festa. En Sergi diu que no pot perquè vol passar per l'hospital a veure en Claudi; la Mireia hi ha d'arrossegar en Pasqual, i la Bibiana es mostra força interessada en l'Àxel que se la treu del damunt amb molt poca traça.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify