En Claudi passa a l'atac amb els veïns de Can Sureda, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, al capítol 1376 de "La Riera" a TV3, en Claudi decideix passar a l'atac amb els veïns de Can Sureda. A més, en Lluís mira d'aconseguir una bona crítica d'una bloguera de renom.

La desbarrada d'en Sergi a la ràdio ha fet mal a la fonda, i en Lluís mira de redreçar la situació. No aconsegueix que l'Andreu publiqui un reportatge a favor de Can Riera, però s'ha posat en contacte amb una coneguda bloguera perquè vagi a sopar al restaurant i en faci una crítica. Es tracta de la Carla Boyero, crítica de gran prestigi, però implacable. Quan fa una mala crítica, literalment destrossa l'establiment.

En Marçal va guanyar el concurs i es mostra una mica superb amb els companys. Li han donat dos mil euros, però no "pot" ni convidar a copes perquè vol invertir en un nou invent. A més, diu a en Sergi que no li pot deixar l'aparell perquè el prototip l'ha d'estrenar amb els organitzadors del concurs.

Els veïns de Can Sureda s'estan fent forts i en Claudi decideix passar a l'atac. Demana imaginació a en Quiroga, i aquest pacta amb la banda dels Ortega perquè delinqueixin al barri i creïn sensació d'inseguretat entre els veïns.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut