La Bibiana amb en Claudi
La Bibiana amb en Claudi
Dimarts, a les 15.50

En Claudi i la Bibiana cara a cara, a "La Riera"

Aquest dimarts, a les 15.50, a TV3, al capítol 1399 de "La Riera", la Patrícia està absolutament ofuscada i aconsegueix que en Robert se senti culpable per la seva relació amb la Mercè. I no és només això, perquè la Susi i en Marçal també es poden veure afectats pel seu egoisme. A més, la Maria, per fer un favor a la seva filla, comet una imprudència que podria deixar-la en mans d'en Claudi.

La Patrícia continua creuada del tot i avui pràcticament fa fora de la fonda el seu pare perquè no vol parlar amb ell. L'home està realment tocat i la seva relació amb la Mercè comença a patir-ne les conseqüències.

La Bibiana convenç la seva mare perquè utilitzi la seva influència política perquè en Gustau obtingui plaça en una altra escola. En Claudi no triga a assabentar-se'n.

En Marçal es carrega les culpes d'una errada comesa per la Susi. Li diu que, malgrat el trencament, no ha deixat d'estimar-la. La mateixa Imma confirma a la noia que el que li ha dit en Marçal és veritat, però les coses es tornen a espatllar perquè la Patrícia té estopa per repartir a tort i a dret.

 

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

 

Anar al contingut