En Claudi es desperta del coma, a "La Riera"

Demà dijous, a les 15.50, a TV3, en el capítol 1.429 de "La Riera", els metges creuen que ha arribat l'hora de treure en Claudi del coma induït. Per la seva banda, en Lluís s'adona que la Mercè està especialment fràgil i decideix aprofitar-se'n.

En Lluís s'adona de l'extrema fragilitat i vulnerabilitat de la seva mare i decideix aprofitar-ho per posar en marxa un pla maquiavèl·lic. D'entrada insisteix perquè es prengui unes pastilles, receptades pel metge, però que la deixen força sedada.

La Maria i la Muriel, gràcies a una "hacker", aconsegueixen accedir a l'arxiu de les fotos d'en Claudi. Saben que ell pot haver-ne fet més còpies, però s'enduen una sorpresa quan descobreixen que en una hi apareix l'alcalde.

En Sergi s'adona que la Maribel l'ha enganyat amb la recepta del ceviche. Ho troba lògic. Però la Maribel es presenta al Bonaboca i li retreu que no li demanés la recepta directament a ella.

També al Bonaboca, en Bruno confessa a l'Emili que s'ha enamorat i el constructor marxa perquè se sent violentat. Encara li costa acceptar els seus sentiments cap al noi.

I a l'hospital, els metges creuen que ha arribat l'hora de treure en Claudi del coma induït.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify