Empar Moliner, "Pichi" Alonso i Toni Cruanyes pugen "Al cotxe"

Diumenge, a les 20.10, TV3 proposa conèixer millor els protagonistes d'aquesta setmana que conversen amb Eloi Vila al programa "Al cotxe".
Eloi Vila amb Toni Cruanyes

Eloi Vila amb Toni Cruanyes

La periodista i escriptora Empar Moliner, l'exjugador de futbol Pichi Alonso i el periodista Toni Cruanyes han format part de la programació de TV3 durant aquesta setmana. El conductor del programa, Eloi Vila, els convida a pujar al cotxe i a parlar d'ells mateixos d'una manera informal i espontània que permetrà que els espectadors els coneguin millor.

Els protagonistes de la setmana

Empar Moliner: "Els darrers esdeveniments ens han pres la ironia. La frivolitat ja no és el nostre patrimoni."

Empar Moliner, col·laboradora de diversos programes a TV3 i Catalunya Ràdio, puja "Al cotxe" perquè l'Eloi la porti a "Els matins" de TV3.

La periodista i escriptora parla de la seva professió, del seu passat, de la maternitat i del moment polític i social.

Pichi Alonso: "Tinc una primícia: m'han proposat entrenar la selecció d'un país molt llunyà per als propers Jocs Olímpics".

Àngel Pichi Alonso, exjugador, entrenador i comentarista de futbol, puja "Al cotxe" i l'Eloi el porta a "Tarda oberta" de TV3.

Explica la seva formació de mestre, dels bons i els mals records futbolístics, de fer-se gran, de com fa d'avi i dels nous projectes.

Toni Cruanyes: "Parlant de la meva sortida de l'armari potser ajudo alguna família a entendre i a parlar amb naturalitat d'aquesta situació."

Toni Cruanyes, presentador del "Telenotícies vespre" de dilluns a divendres, puja "Al cotxe" per compartir trajecte amb l'Eloi fins a TV3.

El periodista reflexionarà sobre la feina, a la redacció i a la corresponsalia, sobre com fa de pare, sobre l'homosexualitat i la importància d'acceptar-se un mateix.

 

tv3.cat/alcotxe 
twitter.com/alcotxetv3 


#AlcotxeTV3