Eloi Vila amb Toni Cruanyes
Eloi Vila amb Toni Cruanyes

Empar Moliner, "Pichi" Alonso i Toni Cruanyes pugen "Al cotxe"

Diumenge, a les 20.10, TV3 proposa conèixer millor els protagonistes d'aquesta setmana que conversen amb Eloi Vila al programa "Al cotxe".

La periodista i escriptora Empar Moliner, l'exjugador de futbol Pichi Alonso i el periodista Toni Cruanyes han format part de la programació de TV3 durant aquesta setmana. El conductor del programa, Eloi Vila, els convida a pujar al cotxe i a parlar d'ells mateixos d'una manera informal i espontània que permetrà que els espectadors els coneguin millor.

Els protagonistes de la setmana

Empar Moliner: "Els darrers esdeveniments ens han pres la ironia. La frivolitat ja no és el nostre patrimoni."

Empar Moliner, col·laboradora de diversos programes a TV3 i Catalunya Ràdio, puja "Al cotxe" perquè l'Eloi la porti a "Els matins" de TV3.

La periodista i escriptora parla de la seva professió, del seu passat, de la maternitat i del moment polític i social.

Pichi Alonso: "Tinc una primícia: m'han proposat entrenar la selecció d'un país molt llunyà per als propers Jocs Olímpics".

Àngel Pichi Alonso, exjugador, entrenador i comentarista de futbol, puja "Al cotxe" i l'Eloi el porta a "Tarda oberta" de TV3.

Explica la seva formació de mestre, dels bons i els mals records futbolístics, de fer-se gran, de com fa d'avi i dels nous projectes.

Toni Cruanyes: "Parlant de la meva sortida de l'armari potser ajudo alguna família a entendre i a parlar amb naturalitat d'aquesta situació."

Toni Cruanyes, presentador del "Telenotícies vespre" de dilluns a divendres, puja "Al cotxe" per compartir trajecte amb l'Eloi fins a TV3.

El periodista reflexionarà sobre la feina, a la redacció i a la corresponsalia, sobre com fa de pare, sobre l'homosexualitat i la importància d'acceptar-se un mateix.

 

tv3.cat/alcotxe 
twitter.com/alcotxetv3 


#AlcotxeTV3

Anar al contingut