Núra Picas i Emma Vilarasau, a Montserrat.
Núra Picas i Emma Vilarasau, a Montserrat.
Aquest diumenge, a les 22.45

Emma Vilarasau passejarà per Montserrat, a "Aire lliure"

Aquest diumenge, 19 d'agost, a les 22.45, TV3 emetrà el sisè capítol d'"Aire lliure", presentat per la campiona del món de curses de muntanya Núria Picas. A partir de l'esport i l'activitat física, el programa pretén donar a conèixer el territori i la gent que hi viu, amb les seves activitats quotidianes i inquietuds.

Cada vegada hi ha més aficionats a l'esport que aprofiten l'especial orografia de la serralada montserratina per practicar modalitats com l'escalada, curses de muntanya o senderisme. Paral·lelament també són cada cop més els monjos esportistes. Aquest episodi en presentarà dos, el pare Manel Gasch, que sempre que pot surt a córrer i Ramon Oranies, un dels organistes del monestir, que es coneix bona part de les vies d'escalada.

Un altra de les protagonistes del capítol dedicat a Montserrat serà Emma Vilarasau, que el costat de la Núria descobrirà una de les rutes més populars entre els senderistes. Entre altres coses, l'Emma i la Núria parlaran dels molts punts en comú que poden tenir les actrius i les corredores d'ultrafons.

També esbrinaran les aficions esportives i musicals que tenen els escolanets i rememoraran els actes d'entronització de la Mare de Déu de Montserrat de fa setanta anys, en plena època franquista.   

"Aire lliure" és una coproducció de TV3 amb la productora gironina Filmut TV, dirigida per Antoni Real, realitzada per Narcís Noguera i produïda per Ester Poses.

Els continguts estaran disponibles a YouTube la mateixa nit d'emissió i seran en qualitat 4k. També tindran subtítols en català, que YouTube permet traduir automàticament a més de 100 idiomes. 

tv3.cat/aire-lliure
facebook.com/airelliure
twitter.com/airelliuretv3
instagram.com/airelliuretv3

Anar al contingut