La vida moderna a "De llit en llit"

Els torns de treball i els vols de llarga distància, a "De llit en llit"

Demà, dimecres 22 de novembre, a les 23.05, l'últim capítol de "De llit en llit", a TV3, explicarà com gestiona el son la tripulació dels vols de llarga durada, i també parlarà sobre l'insomni. El programa, dirigit per l'especialista del son Eduard Estivill, pretén conscienciar sobre la importància de dormir bé per viure millor.

"De llit en llit" fa un viatge exprés per explorar els problemes i les dificultats de les persones per descansar bé i de manera correcta. A través d'històries de cares conegudes i anònimes, els espectadors entendran per què dormir no és un acte de ganduleria, sinó un petit gran plaer que tot el que aporta són beneficis.

El son és l'activitat humana més universal, a què les persones dediquem una tercera part de la nostra vida, i és imprescindible per mantenir-se sa. La gran majoria de la població catalana dorm menys del que necessita, i un 30% assegura tenir problemes per dormir. El son és fonamental per a la salut, ja que és el moment de reparació física, orgànica i cerebral, però, a més, del son també en depèn la nostra felicitat.

"La vida moderna"

Al tercer capítol, el programa viatjarà amb avió des de Madrid fins a Mèxic per conèixer com gestiona el son la tripulació dels vols de llarga distància. A més, el doctor Estivill intentarà explicar com afronta ell mateix el son en aquests tipus de viatges.

Un dels trastorns del son més comuns que pateix la població és l'insomni. "De llit en llit" s'endinsarà en el cas d'una jove professional que no ha pogut descansar mai bé, i també descobrirà com afecten els torns de treball de nit la vida dels professionals de la infermeria.

tv3.cat/dellitenllit

#DeLlitEnLlitTV3

 

Anar al contingut