Els telenotícies de TV3 lideren l'audiència d'ahir dimecres

Les dues edicions del telenotícies i el programa "APM?" van ser els tres programes més vistos d'ahir dimecres. El "TN vespre" va ocupar el primer lloc del rànquing, amb una edició que va ser una de les més vistes dels últims mesos.

TV3 va liderar ahir el rànquing dels programes més vistos. En primer lloc es va situar el "TN vespre", que va ser vist per 778.000 espectadors i que va obtenir una quota del 25,9%. L'edició d'ahir, que va fer un ampli seguiment de les conseqüències del temporal de pluja, especialment al Maresme, va ser una de les més vistes dels últims mesos. El "TN migdia", per la seva banda, va ser el segon programa més vist, amb una audiència de 529.000 espectadors i una quota del 23,4%.

El tercer espai més vist del dia va ser l'"APM?", que va liderar la seva franja. L'edició d'ahir la van veure 456.000 espectadors i va obtenir una quota d'audiència del 14,6%.

Com a dada destacable, cal remarcar que l'audiència global d'ahir es va incrementar de manera notable i va arribar als 280 minuts de mitjana per persona. Respecte al dimecres de la setmana passada, el conjunt dels catalans van consumir una hora més de televisió.

Pel que fa a dimarts, cal destacar el bon resultat d'audiència d'"El viatge de l'Unai", que es va emetre dins de "Sense ficció". Aquest documental, que va obtenir una quota del 13,8% i va liderar tota la franja, va ser el tercer programa més vist del dia, per darrere del "TN vespre" i del "TN migdia".

tv3.cat

Anar al contingut