Els súpers han cridat "Tots junts!" i han despertat el cor del 6Q

Aquest migdia, els súpers que han assistit a l'espectacle central de la Festa dels Súpers, i els que ho han mirat des de casa, han cridat la frase "Tots junts!" per ajudar la família del Super3 i totes les cares del canal a salvar el 6Q, el robot de la família del Super3, que el Sr. Pla volia destruir al "Pou de l'infern". L'espectacle es podrà tornar a veure a l'Estadi Olímpic aquesta tarda.

L'espectacle central de la Festa, protagonitzat per la família del Super3, per totes les cares del canal i pels personatges dels dibuixos animats del Super3, ha ocupat aquest migdia l'escenari principal de la Festa dels Súpers, i ha omplert de súpers l'Estadi Olímpic de Montjuïc,

En aquesta 20à edició de la Festa dels Súpers, l'espectacle central ha tingut com a protagonista el 6Q, el robot de la família del Super3 que el Sr. Pla ha enganyat per portar-lo a una foneria amb la intenció d'eliminar-lo en un pou de foc enorme anomenat el "Pou de l'infern".

La família del Super3 ha anat a la foneria per intentar salvar el 6Q. El seu cor desconnectat ja fa dies que no funciona. Han cridant "Tots junts!" perquè torni a bategar com ho feia abans, però el senyal és molt dèbil i no són prou gent. Per sort, han comptat amb l'ajuda de tots els súpers presents a l'Estadi, i els que han mirat l'espectacle des de casa, que han cridat ben fort "Tots junts!" i han despertat el cor del 6Q.

Al llarg de l'espectacle, els assistents han pogut gaudir de les cançons dels darrers discos dels Super3, interpretades per en Pau, l'Àlex, en Fluski, la Pati Pla, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll. No hi han faltat "Connectem", "Kuku Mamba", "Tenim un pla", "Superaventura", "Superesmorza", "It's amazing", "Mal camí", "Inventem", "Sempre trepitjant" o "Som un equip". El tema "Tots som súpers", corejat per tot el públic, ha posat fi a un espectacle que ha fet vibrar tot el públic.

Aquesta Festa ha estat la primera per als nous personatges de la família del Super3, la Nenúfar, la Matoll i en 6Q, i la primera ocasió que han tingut els súpers per veure'ls sobre l'escenari.

Aquesta tarda, encara hi haurà una altra oportunitat de veure l'espectacle "Tots junts!" a l'escenari de la Festa per emocionar de nou els súpers i les seves famílies.

I fins a les 18.00, hora del tancament de la festa, els assistents podran continuar gaudint de les més de 150 activitats repartides per tot el recinte de l'Anella Olímpica de Montjuïc i d'un llarg seguit d'espectacles musicals i també relacionats amb la cultura popular.

super3.cat

super3.cat/festa

Anar al contingut