Els súpers han cridat ben fort "arkandú" i han salvat la Lila

Sembra Semillas Fitó, Desigual i Divina Pastora Assegurances – L'Aliança, guanyadors de la segona edició del concurs "Superactivitats"

Aquest migdia, els súpers que han assistit a l'espectacle central de la Festa dels Súpers, i els que ho han mirat des de casa, han cridat la paraula màgica, "arkandú", per ajudar la família del Super3 i totes les cares del canal a salvar la Lila de la "trampa macabra" del Sr. Pla. L'espectacle es podrà tornar a veure a l'Estadi Olímpic aquesta tarda.

Aquest any, l'espectacle central de la Festa dels Súpers ha estat "Arkandú", una paraula que, en pronunciar-la, fa sortir la màgia que tots portem dins. Els súpers han anat a Montjuïc amb un nas de pallasso per infiltrar-se al Pla Circus amb la família del Super3 i així ajudar a salvar la Lila. 

L'espectacle, que ha traslladat els súpers al món de la màgia i el circ, ha tingut el moment àlgid quan ha sonat un "arkandú" eixordador que han cridat amb tota la seva força els assistents que omplien l'Estadi Olímpic.

La trama ha començat quan en Desmond i la família del Super3 decideixen disfressar-se de pallassos saltimbanquis per infiltrar-se al Pla Circus i salvar la Lila, que està presonera a la "trampa macabra" del Sr. Pla. Precisament, el Sr. Pla ha anunciat que faria desaparèixer per sempre la Lila a la Festa dels Súpers.

Per sort, en Desmond i la família del Super3 han tingut l'ajuda de la màgia dels dibuixos animats, de les cares del canal Super3 i, sobretot, de la màgia de tots els súpers de Catalunya, que han anat a la festa amb un nas de pallasso i que han cridat ben fort la paraula "arkandú".

Durant l'espectacle, s'han pogut sentir les noves cançons del disc "Arkandú", que demà es podrà trobar a totes les botigues i que inclou tretze temes cantats per la Lila, en Desmond, la Pati Pla, la resta de la família del Super3 i els SP3.

Aquesta tarda, encara hi haurà una altra oportunitat de veure l'espectacle "Arkandú" a l'escenari de la festa per emocionar els súpers i les seves famílies.

I fins a les 18.00, hora del tancament de la festa, els assistents podran continuar gaudint de les més de 150 activitats repartides per tot el recinte de l'Anella Olímpica de Montjuïc i d'un llarg seguit d'espectacles musicals i també relacionats amb la cultura popular.

Segona edició del Premi Superactivitats

Aquest any s'ha celebrat la segona edició del concurs "Superactivitats", una proposta pensada per dinamitzar les activitats de la Festa dels Súpers i per estimular la participació, la creativitat, el bon funcionament i la tematització de les activitats que fan les empreses i institucions col·laboradores en els seus espais.

Aquests han estat els guardonats en els premis "Superactivitats" en les tres categories:

Activitat més innovadora i original per a Sembra Semillas Fitó. Han recollit el premi Elisabet Fitó, directora general, Laura Gelabert i Joan Bros, responsables comercials.

Activitat més dinàmica i atractiva per a Desigual. El guardó l'han recollit Montse Ramírez, "brand manager" de Desigual Kids, i Irene de la Rosa,  manager d'esdeveniments corporatius de Desigual.

Activitat més ben tematitzada i adaptada per a Divina Pastora Assegurances – L'Aliança. El premi l'ha recollit Luisa Germán Foz, directora territorial Catalunya-Aragó.  

Han entregat els premis, aquest migdia a l'escenari de l'estadi, els directors de la Festa dels Súpers, Toni Roy i Toni Quer, i Elisabet Herrero, cap de Màrqueting d'Infantils de TV3.

super3.cat

super3.cat/festa

 

Anar al contingut