Els súpers han ajudat la Nenúfar i la Matoll a salvar la natura

Aquest migdia, els súpers que han assistit a l'espectacle central de la Festa dels Súpers, i els que ho han mirat des de casa, han ajudat amb el seu crit la família del Super3 i totes les cares del canal a salvar la natura. Gràcies a tots els súpers, la Nenúfar i la Matoll s'han pogut escapar dels malvats CO2 i CO3 i arrencar el fibló maligne i salvar l'arbre màgic. L'espectacle es podrà tornar a veure a l'Estadi Olímpic aquesta tarda.

L'espectacle central de la Festa, protagonitzat per la família del Super3, per totes les cares del canal i pels personatges dels dibuixos animats del Super3, ha ocupat aquest migdia l'escenari principal de la Festa dels Súpers, i ha omplert de súpers l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

En aquesta 21a edició de la Festa dels Súpers, l'espectacle central ha tingut com a protagonistes les elfes Nenúfar i Matoll, que havien estat capturades pels malvats CO2 i CO3, que en realitat són el Sr. Pla i el Rick, quan intentaven salvar l'arbre màgic i arrencar-ne el fibló maligne. Per rescatar-les, la família del Super3 decideix viatjar a l'interior de l'arbre, convertits en petits insectes, (Pauescarabat, Alexlibèl·lula, 6Quc, Patiformiga, Fluskimartí). Amb l'ajuda de tots els súpers, la Nenúfar i la Matoll han pogut unir els seus poders, arrencar el fibló maligne i salvar els fruits de l'arbre màgic, i, amb ell, totes les plantes i animals del planeta.

Al llarg de l'espectacle, els assistents han pogut escoltar per primer cop en directe les cançons del nou disc del Super3, "Tenim el poder", interpretades per la família del Super3. A més del tema que dona títol al disc, i que és una crida a favor de tenir cura de la natura que ens envolta, també han sonat sobre l'escenari les cançons "Tenim el poder", "Bum Bum", "Qui porta el ritme?" o "Pots comptar amb mi" , a més de temes ja clàssics com "Kuku Mamba", "Connectem", "Tenim un pla", "Monstres microscòpics" o "Superesmorza".

El tema "Tots som súpers", corejat per tot el públic, ha posat fi a un espectacle que ha fet vibrar tot el públic.

Aquesta tarda, encara hi haurà una altra oportunitat de veure l'espectacle a l'escenari de la Festa per emocionar de nou els súpers i les seves famílies.

I fins a les 18.00, hora del tancament de la festa, els assistents podran continuar gaudint de les més de 150 activitats repartides per tot el recinte de l'Anella Olímpica de Montjuïc i d'un llarg seguit d'espectacles musicals i també relacionats amb la cultura popular.

super3.cat

super3.cat/festa

 

Anar al contingut