Els programes "La tribu" i "Divendres" presenten en exclusiva sis cançons del nou disc de Serrat

Avui, els magazins de tarda de Catalunya Ràdio i TV3 oferiran en exclusiva 6 cançons en català del nou disc de Joan Manuel Serrat "Antologia desordenada". Ara ja es podran sentir als webs dels dos mitjans.

Joan Manuel Serrat està a punt de publicar un nou disc, "Antologia desordenada". Un treball on es recull, en quatre CDs, la discografia més destacada dels seus 50 anys als escenaris. Són cançons que han estat enregistrades de nou, algunes amb la col·laboració d'artistes com els Estopa, Ana Belén, Sílvia Pérez Cruz, Quico Pi de la Serra, Miguel Poveda, Pablo Alboran i, fins i tot, Andreu Buenafuente que mostra els seus més que notables dots de cantant en una versió de "Per què la gent s'avorreix tant". El disc commemora el mig segle que fa que va actuar per primer cop davant del públic a l'estudi Toreski de Ràdio Barcelona en el programa "Radio Scope" que presentava Salvador Escamilla.
 
Les cançons que recull el disc són les més significatives de la carrera del cantant del Poble-sec, però també formen part de la  banda sonora que ha acompanyat els moments més emotius de moltes generacions dels país. Per això, els programes "Divendres" i "la Tribu" faran una crida a l'audiència per saber quina és la cançó de Serrat que més els ha marcat en la vida i per què.  
 
 
"LA TRIBU"
 
El programa de Catalunya Ràdio "La tribu" ha fet una pàgina especial on, a més de poder escoltar els temes i fer la crida a l'audiència per saber quina és la cançó que més els ha marcat del noi del Poble Sec, recupera alguns dels millors moments del pas del cantautor pels estudis de la ràdio nacional de Catalunya, al costat de professionals com Mònica Terribas, Pere Escobar, Manel Fuentes o Antoni Bassa, i redescobreix la trajectòria artística de Serrat a través de versions, recitals i mirades de gent que l'admira. Del músic islandès Halldor Mar al periodista Rafel Nadal.
 
"DIVENDRES"
 
A partir de demà, "Divendres" llança als seus espectadors la proposta següent: "Quina és la teva cançó de Serrat?".
A través del web www.tv3.cat/Serrat-50anys, es podrà accedir a un formulari on els participants que ho desitgin hauran de dir quina és la "seva" cançó de Serrat i per què, de manera que pugui referir el seu vincle amb Joan Manuel Serrat. Es podran adjuntar vídeos o fotografies.
A més, el programa presentarà en exclusiva les sis cançons en català del disc (en el mateix web), i s'aniran repassant durant el programa, amb motiu d'aquesta acció.
Entre tots els participants se sortejarà una tauleta Sony Experia. Es podran omplir formularis per al concurs des del dimarts 28 d'octubre fins al dijous 6 de novembre. El sorteig tindrà lloc el divendres 7 de novembre, en el transcurs del programa.

http://www.tv3.cat/actualitat/655680/Estrena-en-exclusiva-de-sis-cancons-de-Serrat
 
http://www.catradio.cat/programa/1673/Serrat-Antologia-desordenada
 
Sant Joan Despí, 27 d'octubre del 2014
 
Premsa CCMA
Anar al contingut