Entrega dels premis Vinari als millors vins i caves catalans del 2016
Entrega dels premis Vinari als millors vins i caves catalans de l'any passat
Demà, a les 22.00

Els Premis Vinari, al 33

Demà, a les 22.00, el 33 emetrà, en directe, l'acte de lliurament dels Premis Vinari, des de l'Auditori de Vilafranca del Penedès.

Els Premis Vinari, que enguany celebren la cinquena edició, són els guardons que volen donar a conèixer els millors vins de Catalunya en totes les categories. La gala és l'acte final d'un llarg procés de selecció que va començar a la primavera, amb una convocatòria oberta a tots els cellers catalans.

En total, hi han participat més de 870 referències de vins de les dotze denominacions d'origen de Catalunya. El jurat, l'han format uns 70 experts en sommelieria, enologia, distribució, exportació, comunicació i prescripció de vins. Tots ells han avaluat els vins en tastos a cegues durant quatre jornades, celebrades els mesos de juny i juliol, i una sessió final on es van avaluar els millors vins de cada ronda.

Han arribat a la final 196 vins; els millors de cada categoria es donaran a conèixer just divendres, en directe, durant la gala final a l'Auditori de Vilafranca del Penedès. L'acte estarà conduït per Txe Arana i Empar Moliner.

tv3.cat

Anar al contingut