'Els optimistes' de Catalunya Ràdio visiten demà Masquefa

L'equip optimista farà l'emissió del programa des de la Biblioteca Municipal d'aquest municipi de la comarca de l'Anoia, amb la presència de tres joves competidors oficials de cub de Rubik.

Àngel Llàcer i Manu Guix animaran els oients a l'interpretar la cançó dedicada a la població optimista de la setmana, a Catalunya Ràdio i a TV3
 
El concurs dels migdies de Catalunya Ràdio Els optimistes, amb Àngel Llàcer i Manu Guix, porta la seva gira, aquest divendres, 29 de novembre, a la població de Masquefa, a la comarca de l'Anoia. Després que Xavi Canalias hagi passat la setmana convivint amb els seus habitants, el programa s'emetrà des de la sala d'actes de la Biblioteca Municipal de Masquefa.
 
Aquest divendres Els optimistes conviden tres joves competidors oficials de cub de Rubik. El concurs continuarà posant a prova els participants, que han de respondre qüestions de cultura general, estar atents a tot el que succeeix al programa i ser àgils fent cerques per internet.
 
Durant el programa, Àngel Llàcer i Manu Guix cantaran la cançó optimista de la setmana, dedicada a Masquefa. A la tarda la tornaran a interpretar al plató del magazín Divendres, amb Xavi Coral i Espartac Peran.
 
Els optimistes s'emet de dilluns a divendres, d'una a dues del migdia.
 
 
Catradio.cat/elsoptimistes
Facebook.com/elsoptimistes
Twitter.com/elsoptimistes

DOCUMENTS RELACIONATS