Els oients ja poden votar quina és la població més optimista del mes de març

El Pont de Suert, Vielha, Sort i la Seu d'Urgell són les quatre candidates que proposa el concurs 'Els optimistes', presentat per Àngel Llàcer i Manu Guix.

El programa Els optimistes de Catalunya Ràdio busca la població més optimista del mes de març entre quatre poblacions pirinenques: el Pont de Suert, Vielha, Sort i la Seu d'Urgell. Els oients han de votar per triar la població guanyadora, que es convertirà en l'escenari des d'on s'emetrà el programa, en directe, el pròxim divendres 22 de març.

Els oients del programa poden participar en les votacions fins al divendres 15 de març a la mitjanit. Hi ha dues opcions per votar: seleccionant la foto de la població escollida al web de Catalunya Ràdio, a catradio.cat/elsoptimistes/poblacio.html, i a través de l'espai habilitat per votar a la pàgina de Facebook del concurs: facebook.com/elsoptimistes. En aquest espai, on també es poden fer comentaris, qui escrigui el motiu més optimista podrà intervenir en directe al programa i tindrà l'opció de participar a la final del concurs del juliol.

Des del començament de la temporada, les poblacions més optimistes escollides han estat Reus, Palafrugell, Cervera, Vilassar de Mar, Sant Carles de la Ràpita i Calafell.

Els optimistes és el concurs de Catalunya Ràdio, i s'emet de dilluns a divendres de dotze a una del migdia.


catradio.cat/elsoptimistes
facebook.com/elsoptimistes
twitter.com/elsoptimistes

Anar al contingut