La Seu Vella de Lleida
La Seu Vella de Lleida

Els oients de "La tribu de Catalunya Ràdio" trien la Seu Vella de Lleida com el monument favorit de Catalunya

El concurs que han organitzat les revistes "Sàpiens" i "Descobrir", amb la col·laboració de "La tribu de Catalunya Ràdio", ha comptat amb més de 350.000 votacions i ha donat uns 100 premis cada setmana.

El programa "La tribu de Catalunya Ràdio", amb  Xavi Rosiñol, ha donat a conèixer aquesta tarda el guanyador del concurs "El monument favorit de Catalunya", amb una connexió en directe des de la mateixa Seu Vella. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat la victòria del monument lleidatà, que s'ha imposat amb 60.004 vots (50,5%) a l'Església de Sant Climent de Taüll, que ha obtingut 58.802 vots (49,5%).

La final ha enfrontat aquests dos monuments de les comarques lleidatanes, que han anat superant les successives eliminatòries d'entre deu punts emblemàtics de tot el país. Al concurs, també han participat el monestir de Sant Pere de Rodes, el jaciment d'Empúries, l'amfiteatre de Tarraco, el Palau de la Música Catalana, el Monestir de Santes Creus, la Sagrada Família, el Castell de Miravet i el Call de Girona.

L'interès del concurs ha anat augmentant a mesura que s'acostava la gran final, de manera que el recompte total de vots sumant totes les eliminatòries supera els 370.000.

Els oients i participants que han pres part en alguna de les votacions han entrat en el sorteig de més de 100 premis cada setmana, que incloïen subscripcions literàries, nits d'hotel, sopars, invitacions culturals, rutes guiades i llibres.

"La tribu de Catalunya Ràdio", que presenta Xavi Rosiñol, s'emet de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00, a Catalunya Ràdio.

 

Catradio.cat/latribu
Facebook.com/tribucatradio
Twitter.com/tribucatradio

Anar al contingut