Els nens protagonitzen "El matí de Catalunya Ràdio" en un programa emès des de CosmoCaixa

El programa s'ha centrat en la ciència i s'ha fet en la zona que recrea un bosc inundat de la selva amazònica del Brasil.

Els més petits han estat aquest divendres, dia 24, els grans protagonistes d'El matí de Catalunya Ràdio en un programa especial celebrat des de CosmoCaixa Barcelona. Els nens han participat activament en taules rodones, contes, jocs i actuacions musicals en un programa centrat en la ciència i que s'ha fet en la zona que recrea un bosc inundat de la selva amazònica del Brasil.

Sis nens i nenes d'entre onze i dotze anys han intervingut en una taula rodona al costat de Carme Ruscalleda i el Mag Lari. No hi ha faltat un Enigmàrius infantil, el joc dissenyat per Màrius Serra que consisteix a desxifrar un enigma verbal.

Manel Fuentes ha conversat amb Anna Sanahuja, la directora de CosmoCaixa Barcelona, amb qui ha passejat pel museu. Anna Sanahuja ha destacat que aquest va ser el primer Museu de la Ciència interactiu de l'estat espanyol, inaugurat el 1981. Ara ja hi ha un total de 25 recintes d'aquestes característiques.

La narradora Mon Mas ha recitat el conte "La faroleta poca llum"; l'astrònom Raimon Reginaldo ha explicat la relació que hi ha entre els Reis d'Orient, el Nadal i la ciència, i el Mag Lari i Josep Maria Martínez han fet uns trucs per demostrar els vincles entre la màgia i l'àmbit científic. Una cançó de les Macedònia ha tancat aquest programa especial d'El matí de Catalunya Ràdio des de CosmoCaixa Barcelona.

catradio.cat/mati
Anar al contingut