Els millors moments dels programes especials, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.45, arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb DLO/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, farà un resum dels millors moments dels programes especials de la temporada

En aquest resum de "Joc de cartes" recordaran els millors moments dels programes especials. Repassaran els millors moments viscuts al mercat de la Boqueria, recordaran el programa dedicat als foodtrucks del REC d'Igualada; reviuran el dia que van passar al centre comercial de L'illa Diagonal i finalment tornaran al Museu Agbar de les Aigües, on van viure la festa del Segell Blau Honorífic i on van tastar els millors càterings de Barcelona. També emetran l'altra cara de "Joc de cartes", amb les pífies i les millors imatges d'allò que no es veu mentre roden el programa.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfronten entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emporta un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 23.40, "Joc de cartes" buscarà la millor terrassa de la Costa Brava.

"Joc de cartes estiu" es trasllada a tres restaurants de la Costa Brava que, a més a més de bona cuina, tenen un punt fort en comú: les seves terrasses. Buscaran la millor d'aquesta zona. En companyia de Marc Ribas, dinaran a tocar de platja al Tragamar de Calella de Palafrugell, gestionat per Raquel Tarruella del Grup Tragaluz i dirigit pel Marc Puig. Es relaxaran als jardins del restaurant L'Aixart, situat en un lloc amagat d'Aiguablava sota la direcció de Jordi Masip, mentre degusten els plats d'autor del seu xef que tan bé promociona Eva Padró, la relacions públiques del local. Per acabar, gaudiran del blau del mar de Palamós a la terrassa del Vintage Restaurant & Lounge, dirigit per David Maronda, amb un cap de cuina de tan sols 23 anys, Adrià Peiró.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut