Xavi Valls, conductor de "Gol a gol"

Els millors moments dels partits dels equips catalans a Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 22.30, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió. A més, diumenge, a les 00.40, per TV3, es podrà veure una versió reduïda del programa, amb els millors moments del partit de Lliga entre el Barça i l'Athletic Club de Bilbao.

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades del partit que disputaran el Barça i l'Athletic Club de Bilbao. Els de Valverde arriben amb l'alegria d'haver superat el Chelsea als vuitens de final de la Lliga de Campions, i amb els ulls posats en els quarts de final que jugaran contra la Roma. L'equip entrenat per Eusbeio di Francesco és actualment el tercer de la Sèrie A italiana i va accedir als quarts després d'eliminar el Xakhtar Donetsk.

També es veuran els millors moments de la primera visita del Girona al Santiago Bernabéu. Els de Machín ho donaran tot per derrotar el Reial Madrid de Zidane i confirmar la seva bona temporada en el seu debut a Primera. L'Espanyol, d'altra banda, visita el camp del Betis. Els blanc-i-blaus no poden perdre més punts si volen estar tranquils.

El programa també pararà atenció al partit que jugarà l'Atlètic de Madrid al camp del Vila-real.

Pel que fa a la jornada de Segona Divisió, "Gol a gol" dedicarà una atenció especial al Llorca-Barça B, al Rayo-Reus i al Nàstic-Còrdova.

tv3.cat

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut