Els millors moments de la jornada de futbol de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 22.30, a Esport3, s'emetrà una altra edició de "Gol a gol". El programa, presentat per Xavi Valls, oferirà el resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió. A més, dissabte, a la 01.05, per TV3, es podrà veure una versió reduïda del programa amb els millors moments del Leganés-Barça i del derbi madrileny entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid.

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades del partit entre el Leganés i el FC Barcelona. Els de Valverde volen seguir sumant victòries i mantenir el lideratge de la Lliga, ja que el segon classificat, el València, és només a 4 punts.

D'altra banda, es farà un ampli resum del partit que jugaran divendres el Girona i la Reial Societat a Montilivi. Els de Machín volen continuar amb la bona ratxa de resultats ara que ocupen el desè lloc a la classificació.

També emetran els millors moments del primer derbi madrileny al Wanda Metropolitano entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, en un moment en què ni Cristiano Ronaldo ni Antoine Griezmann estan fent els seus millors partits.

L'Espanyol no ho té fàcil aquesta jornada que s'enfronta a casa al segon classificat, el València, que de moment està fent una molt bona temporada, després del desastre de l'any passat.

Pel que fa a la jornada de la Segona Divisió, "Gol a gol" prestarà una atenció especial als partits entre el Reus i l'Albacete, el Numància-Nàstic i el Rayo-Barça B.

tv3.cat

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut