Xavi Valls, conductor d'"Esport Club".
Xavi Valls, conductor d'"Esport Club".

Els millors moments de la jornada de futbol de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a lesles 22.30, a Esport3, s'emetrà una altraaltra edició de "Gol a gol". El programa, presentat per Xavi Valls, oferirà el resum dels millors moments de la jornada de la Primera i Segona Divisió. A més, dissabte, a la 01.00, per TV3, es podrà veure una versió reduïda del programa amb els millors moments del Barça-Màlaga.

 

 

 

 

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades del partit entre el FC Barcelona i el Màlaga. Els de Valverde no ho han de tenir difícil per sumar els 3 punts davant d'un Màlaga que ésés cuer, amb només un punt, després de 8 jornades. D'altraD'altra banda, l'Espanyol juga dilluns al camp de la Reial Societat i el Girona visitarà Riazor. Els de Machín necessiten sumar els 3 punts contra el Deportivo si no volen caure en zona de descens.

 

El programa emetrà també un ampli resum del partit entre el Reial Madrid i l'Eibar, que es jugarà diumenge a les 20.45, i oferirà tots els gols del cap de setmana.

 

Pel que fa a la jornada de la Segona Divisió, "Gol a gol" prestarà una atenció especial al partit entre l'Osasuna i el Barça B, el Nàstic-Alcorcón i l'Almeria-Reus.

 

tv3.cat

esport3.cat

#GolaGolTV3

 

Sant Joan Despí, 20 d'octubre del 2017

Anar al contingut