Els millors moments de la jornada de futbol de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Diumenge, a les 00.35, s'emetrà una nova edició de "Gol a gol", presentat per Xavier Valls, amb el resum dels millors moments de la jornada de la Primera i la Segona Divisió.

Aquest diumenge, Xavier Valls repassarà les millors jugades del Vila-real-Barça i de l'Espanyol-Deportivo, que es jugaran diumenge i divendres, respectivament. I també de l'Eibar-Atlètic de Madrid i del Reial Madrid-Granada.

Pel que fa a la vintena jornada de la Segona Divisió, "Gol a gol" prestarà una atenció especial al partit entre el Saragossa i el Girona, que és segon a la classificació, a quatre punts del líder, el Llevant. També farà un repàs del Valladolid-

Reus i del Nàstic-Tenerife, en què Juan Merino s'estrena a la banqueta dels tarragonins.

 "Gol a gol" és un dels programes històrics de TV3. Va començar l'emissió el 22 de gener del 1984 i el primer presentador en va ser Eduard Berraondo. Va néixer com un espai per poder veure cada setmana els resums i els gols dels partits de futbol de la Lliga. Al llarg dels anys va anar canviant el format i les últimes temporades es va convertir en un espai poliesportiu.

Ara recupera la seva essència i torna a ser una finestra per poder veure les millors jugades de cada jornada de Primera i Segona Divisió. En les tres dècades de programa l'han presentat Arcadi Alibés, Pere Escobar, Jordi Basté, Josep Maria Farràs, Enric López Vilalta, Pilar Calvo, Àlex Castells, Imma Pedemonte, Xavier Torres, Francesc Sòria i Marc Negre.

tv3.cat

#GolaGolTV3